tirsdag den 8. april 2014

Tun kager med safran ris

Disse tun kager er virkelige gode. 

Tun kager:
400 g dåse tun
3 spsk koriander
1-2 tsk chili
2 tsk fiskesauce 
2 æg

Safran ris:
2 dl ris
7 dl vand
2 bouillon terninger (grønsags eller kylling) 
1 1/2 - 2 spsk fiskesauce
1/2 tsk gurkemeje
1/2 tsk safran
Citron saft

Hæld vandet fra tunen.
Hak koriander fint.
Bland alle ingredienserne sammen.
Varm en pande op med olie.
Tag en spiseske af tun massen op og pres overskydende væske af.
Steg tun kagerne 1-2 minutter på hver side.

Kom vand bouillon, safran, gurkemeje, citronsaft og fiskesauce i en gryde og kog.
Kom risene i og kog med låg i 12-15 minutter til væsken er væk.
Lag risene stå i 5-10 minutter. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar