torsdag den 24. oktober 2013

Ovnbagt fiskebøf med ovnbagte grøntsager

Retten er let at lave da den bare skal passe sig selv i ovnen.




Ovnbagte grønsager:
1 kg kartofler
350 g gulerødder
350 g pastinakker
2 spsk olivenolie
2 tsk salt
1 spsk paprika

Fiskebøffer:
600-700 g torskefilet
1/2 løg
1 æg
1 dl rasp
1 håndfuld persille
Salt og peber



Skrub grønsagerne godt. 
Skær enderne af gulerødderne og pastinakkerne.
Skær grønsagerne ud i små stykker og kom dem i et ildfastfad.
Kom olie, salt og paprika over grønsagerne og vend det rundt med hænderne.
Kom fadet i en 200 grader varm oven i ca. 1 time, til grønsagerne er møre.

Hak fisken godt.
Hak løgene.
skyl og hak persillen.
Bland fisk, løg, persille, æg, rasp, salt og peber.
Form farsen til 4 bøffe.
Kom bøfferne i fadet med grønsagerne de sidste 15 minutter. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar