mandag den 25. november 2013

Fuldkorns pasta med gulerødder, porre og gremolata

Jeg lavede denne ret til film aften i fredags og den er virkelig god. 
Vi fik en forret så derfor var der nok, men hvis man ikke får forret tror jeg kun der er til to.


Ingredienser:
100 g fuldkorns spagetti 
2 porre
3 gulerødder
1 fed hvidløg
2 tsk olivenolie
1 tsk tørret rosmarin
1/2 dl vand
Salt og peber
Citron

Gremolata
1 bundt persille
Revet skal af 1 citron
1 fed hvidløg


Rens porre og gulerødder.
Skær porrerne og gulerødderne i skiver.
Svits porre, gulerødder og hvidløg i en gryde med olie.
Tilsæt salt, peber og rosmarin.
  Kom vand i gryden og lad det simre i 13-17 minutter.
Skyl persillen og hak den groft.
Bland persille med cirtonskal og pressede hvidløg.
Kog pastaen i 12 minutter.
Hæld vandet fra pastaen.
Skær citronen ud i både.
Kom pasta på en tallerken læg grønsagerne over og drys med gremolata.
Server med en citron båd. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar