onsdag den 6. november 2013

Thai green curry

På et tidspunkt solgte Knorr en pakke med Thai green curry, hvor man kun skulle tilsætte kylling. Det var en ret vi fik ofte, men min familie var åbenbart de eneste der købte det, så de stoppede hurtigt med at sælge dem. Heldigvis var det let selv at lave, da det eneste der jo var i pakken var ris, kokosmælk og grøn karrypasta. 

Retten er dog ikke så æstetisk, men den rødepeberfrugt gør det lidt pænere. 





Ingredienser: 
2-3 spsk grøn karrypasta
500 g kylling
1 dåse kokosmælk
1-2 røde peberfrugter

Skær kyllingen i små stykker.
Varm en wok op med lidt olie,
Steg kylling med karryen i cirka 5 minutter.
Skær peberfrugten ud i stykker og kom dem i wokken og svits dem i 2-3 minutter.
Kom kokosmælk i og lad retten simre i 5-10 minutter.
Server med ris. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar