lørdag den 22. marts 2014

Pad Thai

Retten ser lidt trist ud, men den smager virkeligt godt. Jeg fik første gang Pad Thai da jeg var på en Thai restaurant i Gent i Belgien, hvor jeg syntes at det var så godt at jeg blev nød til at lave det da jeg kom hjem. Vi havde fået nogle rejechips af min kærestes mor som jeg lavede der til. 



Ingredienser
1 pakke risnudler
1 dl jordnoddemel (kan laves ved at komme peanuts i en minihakker)
2 dl bønnespire
500 g stegt kylling skåret i små stykker
6 æg
2 tsk peber
1 dl fiskesauce
1 dl soja
1/2 dl sukker
4 fed hvidløg
1/2 løg
1 dl vand

Knæk nudlerne og kom dem i en skål.
Hæld lunkent vand over.
Varm en wok op med olie.
Hak løg og hvidløg og svits det.
Kom jordnødemel, fiskesauce, soja, sukker, peber og kylling i et ad gangen.
Tilsæt æg og vand.
Dryp nudlerne af og kom dem i wokken. Rør konstant.
Smag til med fiskesauce, soja eller sukker.
Rør bønnespire i og server retten. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar