onsdag den 6. november 2013

Mangofrikadeller med rodfrugtsrøsti





Kartofler:
440 g kartofler 
260 g pastinak
260 g rødbede
1 tsk salt
1 tsk peber 
1 æg
Olie til stegning

Frikadeller:
500 g hakket svinekød
1 æg
1 spsk løgpulver
1/2 dl mel
2 spsk mangochutney 
Salt og peber

Riv kartofler, rødbeder og pastinakker.
Bland rodfrugter, salt, peber og æg.
Varm en pande på med olie.
Form blandingen til kugler og pres væden fra.
Kom kuglerne på panden og pres dem med en spalet. 
Steg dem i 7-8 minutter på hver side.

Rør ingredienserne til frikadellerne sammen.
Form frikadellerne med en spiseske.
Steg frikadellerne på alle sider. 

Server eventuelt med råkostsalat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar