Vi fik en forret så derfor var der nok, men hvis man ikke får forret tror jeg kun der er til to.
Ingredienser:
100 g fuldkorns spagetti
2 porre
3 gulerødder
1 fed hvidløg
2 tsk olivenolie
1 tsk tørret rosmarin
1/2 dl vand
Salt og peber
Citron
Gremolata
1 bundt persille
Revet skal af 1 citron
1 fed hvidløg
Rens porre og gulerødder.
Skær porrerne og gulerødderne i skiver.
Svits porre, gulerødder og hvidløg i en gryde med olie.
Tilsæt salt, peber og rosmarin.
Kom vand i gryden og lad det simre i 13-17 minutter.
Skyl persillen og hak den groft.
Bland persille med cirtonskal og pressede hvidløg.
Kog pastaen i 12 minutter.
Hæld vandet fra pastaen.
Skær citronen ud i både.
Kom pasta på en tallerken læg grønsagerne over og drys med gremolata.
Server med en citron båd.
Skyl persillen og hak den groft.
Bland persille med cirtonskal og pressede hvidløg.
Kog pastaen i 12 minutter.
Hæld vandet fra pastaen.
Skær citronen ud i både.
Kom pasta på en tallerken læg grønsagerne over og drys med gremolata.
Server med en citron båd.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar