søndag den 20. oktober 2013

Mexi wrap




Kød:
4-5 kartofler
3-4 gulerødder
1/2-1 frisk chili
2 fed hvidløg
1 løg
400 g kalvestrimler
1/2 dl hvedemel
1 tsk salt
2-3 spsk olie
Peber
1 dl vand

Salat:
50 g salat
1 peberfrugter

Ingefærd dressing: 
1 dl cremefraiche eller neutral yoghurt 
20 g ingefær 
1 lille håndfuld persille
1/4 lime
Lidt salt

Tortilla 


Skræl kartoflerne og gulerødder, og skyl dem i koldt vand.
Skær kartoflerne og gulerødder ud i stave.
Hak chilien fint.
Bland mel, salt og peber i en tallerken.
Vend kødet i melblandingen.
Varm en pande op med olie.
Brun kødet på panden.
Kom kødet i en gryde med chili, løg og hvidløg.
Tilsæt lidt mere olie og svits.
Kom kartoflerne i. 
Hæld vand i gryden og lad retten koge ved middel varme i 10-15 minutter, indtil kødet og kartoflerne er mørt.

Skyl salaten og skær den i tynde strimler.
Vask peberfrugterne og skær dem i skrimler.

Skræl og riv ingefæren.
Rør ingefæren i cremefraichen.
Skyl persillen og hak den fint.
Rør persillen i dressingen.
Tilsæt lime saft.
Smag til med salt og peber. 

Varm tortillaerne. 
Kom salat, kød, og dressing på tortillaerne. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar