Ingredienser:
1-2 kg nakkefilet
500 g kylling
3 løg
6 fedehvidløg
4 spsk tomatsauce
1 tsk chili
1 pak bacon
2-3 laurbærblade
1 gulerod
Riv 2 løg.
Bland tomatsauce, løg, 3 hvidløg og chili.
Mariner kyllingen i tomatsaucen i minimum 30 minutter.
Skær nakkefileten næsten over, så den stadig hænger sammen.
Læg et par skiver bacon på skærefladen i nakkefileten.
Læg kyllingen oven på baconen og forden marinaden oven på.
Luk nakkefileten med stegesnor eller grillspyd. Jeg vil anbefale grillspydene, da det er letter.
Vikkel resten af baconen om nakkefileten og kom den i en bradepande med vand laurbærblade, gulerod, løg og hvidløg.
Kom stegen i en 150 grader varm oven i ca 6 timer.
Server med kartofler og sovs, sovsen kan laves af stegeskyen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar